Mok bedrukken: de manier om uw naamsbekendheid te vergroten


Mokken zijn door de jaren heen uitgegroeid als het symbool van de ochtend op uw werk. Wat is er dan leuker om deze mokken te voorzien van een persoonlijke tint. Met een mok bedrukken kan deze droom werkelijkheid worden. Een Mok bedrukken kan namelijk gemakkelijk online. Bij een mok bedrukken kunt u tegenwoordig ook heel makkelijk symbolen meesturen zodat u een extra unieke twist aan uw mokken kan geven. In deze blog ga ik het hebben over nog meer voordelen van het bedrukken van een mok. Ten slotte zal ik het hebben over hoe u als bedrijf deze investering moet zien.

 

Nog meer redens voor een mok bedrukken?

Zoals eerder over geschreven zijn er verschillende redens voor een mok bedrukken. Een mok bedrukken is beter geschikt voor bedrijven dan u zou denken. Als u een bedrijf heeft dat voor het grootste gedeelte op kantoor werkt is een mok bedrukken de manier om de 9 tot 5 werkdag net wat leuker te maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat iedereen van uw bedrijf een persoonlijke mok krijgt. Dit zorgt onder meer dat uw personeel zich meer gewaardeerd voel. Dit leidt natuurlijk weer tot verhoogde werkprestaties.

Wat voor soort investering is het?

Zoals eerder beschreven is een mok bedrukken dus niet alleen maar leuk. Het bedrukken van een mok kan een bedrijf dus ook daadwerkelijk terugverdienen door middel van verhoogde werkprestaties. Achter deze uitspraak zit natuurlijk voor iedere ondernemer een belangrijke vraag:’ gaat de investering zich terugverdienen?’ Op deze vraag is geen simpel antwoord. Voor de eerdergenoemde kantoorbedrijven is deze investering goed terug te verdienen. Echter zijn er ook uitzonderingen. Bedrijven die veel doen aan handarbeid zullen minder snel of niet hun investering terugverdienen. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat deze werknemers voortdurend onderweg of op bouwvallen. Het laatste waar uw personeel dan aan zal denken is of ze hun mok niet vergeten zijn. Bovendien is de kans dat de mokken beschadigen of kapotgaan groot. Kortom, een mok bedrukken kan een ideale investering zijn maar dat moet wel bekeken worden per bedrijf.