Mok bedrukken is de meest populaire trend op de werkvloer!


Een mok bedrukken. Misschien niet het eerste waar u aan denkt als u aan trends op de werkvloer denkt. Toch is het bij een mok bedrukken gebleken dat door de jaren heen altijd vraag bleef vanuit bedrijven. In deze blog zoom ik daarom ook in op waarom bedrijven kiezen voor een mok bedrukken. Daarnaast zal ik uitleggen hoe u dit in uw bedrijf kan integreren zodat u een graantje mee kunt pikken uit dit succesverhaal. Ten eerste zal ik de unieke voordelen van de mokken benoemen. Daarna zal ik uitleggen waarom het belangrijk is om zorgvuldig de stappen van de goede voorbeelden na te gaan om fiasco’s te voorkomen.

Mok bedrukken: het verhaal achter het succes

Bij een succes is het altijd moeilijk om precies te peilen waar dat succes nou vandaan komt. Bij een mok is het succes te verdelen in twee elementen. Ten eerste is een mok bedrukken goed om iedereen op kantoor deel van het bedrijf te maken. Met een eigen mok voelen mensen zich toch net dat beetje meer op prijs gesteld dan anders. Het tweede element dat waarschijnlijk heeft gezorgd voor het gigantische succes van de mok is de populariteit van koffie. Op vrijwel elk kantoor bieden ze koffie aan en bijna iedereen drink het weleens.

Hoe doe ik mee met deze trend?

Meedoen aan het succes van een mok bedrukken is niet zo makkelijk als u misschien in eerste instantie zou denken. Er is meer nodig dan simpelweg het kopiëren van het concept. Bij mok bedrukken ligt de kracht ook in de connectie met uw bedrijf. Kortom, in een oogopslag moet duidelijk zijn dat uw mokken uw bedrijf representeren.