Warme voeten een must of luxe?

Warme voeten een must of luxe

De eerste koude dagen van het jaar zijn een feit en de vorst aan de grond is voelbaar. Wanneer je een lange fietstocht in het vooruitzicht hebt zijn koude voeten een nare bijkomstigheid. Voor de één is het 30 minuten afzien, voor de ander ondragelijk. Mensen die lijden het syndroom van Raynaud of last hebben van een andere aandoening waardoor de doorbloeding niet op orde is, kunnen op een gegeven moment niet meer naar buiten. Verwarmde sokken, een must of een luxe?

Veel online aanbieders

Met de opkomst van verschillende marketplaces is het aanbod van verwarmde sokken enorm. En niet het aanbod is alleen variërend, ook de prijs. Als je onderzoek doet kom je uit op een prijsrange van 20 tot 300 euro, een gigantisch verschil. Wat vertrouwen wekt zijn nog webshops met een klantenservice, een telefoonnummer en goede (onafhankelijke reviews). Om die reden staat Comfort Producten hoog aangeschreven. Zij bevinden zich in het middensegment qua prijs en hebben verschillende mogelijkheden omtrent verwarmde sokken.

Groot aanbod

Wat de perfecte verwarmen sokken voor jou zijn is deels afhankelijk van de activiteit die je ermee wil gaan doen én in welke mate je hinder ondervindt van (pijnlijke) koude voeten. Ben je een wandelaar of fietser? Dan zijn de verwarmde sokken uit de Hiking Edition een goede keuze.  Deze verwarmde sokken komen net boven jouw wandelschoenen uit en zijn ideaal en comfortabel voor een lange wandeling en/of fietstocht.

Een doelgroep die ook snel last heeft van koude voeten zijn wintersporters, dit komt door de externe facturen als hoogte en kou. Hiervoor is er ook een speciale lijn opgericht – Long Edition Elite. Deze verwarmde sokken hebben het grootste verwarmingsoppervlak, bestrijkt de gehele voorvoet – tot 5x zo groot als andere aanbieders en het unieke uitwendige verwarmingselement geeft een enorme boost aan het draagcomfort. Ideaal als je een hele dag op de piste staat en wil genieten van de verwarmde sokken.

Batterijkeuze en duur

Hoe lang je wil verwarmen heb je zelf in de hand. Waar deze aanbieder een breedscala aan batterijen aanbiedt. Zo is het 2.600 mAh – 7.4 Volt batterijpakket standaard inbegrepen bij een setje verwarmde sokken. Voor degene die langer wil verwarmen is er een keuze uit 3.000 mAh (zo’n 20% langere verwarmingsduur) of de 3.800 mAh (tot 50% langere verwarmingsduur). Dit tegenover een kleine meerprijs van respectivelijk 20 en 30 euro. Ook heb je de keuze om een extra batterijpakket aan te schaffen, waardoor je eigenlijk non-stop kan verwarmen met de verwarmde sokken. De batterijen zijn USB-oplaadbaar, dus met een powerbank kan je de batterijen tijdig bijladen. 

Klantenservice

Twijfel je? Of vind je het lastig om te kiezen tussen het grote aanbod verwarmde sokken? Ook daarom is dit een ideale aanbieder. Ze bieden een breed scala aan contactmogelijkheden: via chat, via telefoon en via de mail. Iets wat je in deze tijden steeds minder ziet. Uit duizenden reviews is te lezen dat het advies van de specialisten op maat is en dat de bereikbaarheid enorm geprezen wordt.