Waarom kiezen voor een WordPress website?

Wil je graag een webwinkel beginnen? En twijfel je nog over het CMS? Lees dan gauw verder. In deze blog geven we je 5 redenen waarom je het beste voor WordPress kunt kiezen.

1. Open source CMS

Het grootste voordeel van WordPress is dat het een open source software is. Hierdoor is het toegankelijk voor iedereen. Dus of je nu een freelance programmeur bent of een doe-het-zelver. Het maakt niet uit, want iedereen kan de software gebruiken, aanpassen en of verspreiden. Dit betekent ook dat het CMS volop in ontwikkeling zal blijven. WordPress is in de basis gratis. Maar wil je gebruik maken van extra mogelijkheden, dan zul je hiervoor eventueel plug-ins of thema’s aan moeten schaffen. Maar in feite is dit niet erg, omdat je nog steeds alleen betaald voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Als je net begint met je webshop dan volstaat een basis WordPress website ook nog wel.

2. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik

Doordat er zoveel gebruik wordt gemaakt van WordPress is het voordeel dat er ook veel over geschreven wordt. Hierdoor kun je alle informatie gemakkelijk online vinden die je nodig hebt om je website te kunnen bouwen. Natuurlijk kun je het jezelf ook zo moeilijk maken als je zelf wilt. Want ook voor gevorderde mensen biedt WordPress volop mogelijkheden. Er worden namelijk regelmatig nieuwe plug-ins ontwikkelt.

3. Gemakkelijk in onderhoud

Het voordeel van WordPress is ook dat de updates automatisch worden geïnstalleerd. Hierdoor heb je daar weinig omkijken naar. Je kunt het CMS van WordPress dus op eenvoudige wijze onderhouden. Mocht er toch sprake zijn van een grote verandering, dan zul je dit wel handmatig moeten doen. Maar dit gebeurt niet vaak. Ons advies is om zo nu en dan eens je dashboard te controleren op nieuwe updates.

4. Website vindbaar?

Het is vandaag de dag erg belangrijk dat de website vindbaar is via Google. Met een WordPress website kun je prima scoren in Google. Hiervoor kun je gebruik maken van de Yoast SEO plug-in. Ook kun je gebruik maken van de related post plug-in en je categorieën indelen op belangrijke zoekwoorden.

5. Veilig en betrouwbaar

Het CMS van WordPress wordt als erg veilig en betrouwbaar bestempeld. Je kunt hiervoor eventueel mocht je dat willen extra plug-ins downloaden, zodat je de veiligheid naar een nog hoger level tilt. En controleer je updates goed, zodat de kans kleiner wordt dat je website wordt gehackt.

Tot slot…

Een WordPress website is voor iedereen geschikt. Het is betaalbaar, daarnaast is het gemakkelijk te leren en ook nog eens gebruiksvriendelijk. Uiteraard hoef je niet alles zelf te doen. Een WordPress website laten maken kan je ook door een externe partij laten doen.

Bynco: een online occasion dealer

Je wil al tijden een nieuwe auto kopen, maar je hebt simpelweg geen tijd om naar de dealer te gaan en een occasion uit te zoeken. Als je echt geen tijd hebt om de dealer te bezoeken, kun je er ook voor kiezen jouw occasion online te kopen. Dit doe je bij een betrouwbare online dealer, namelijk Bynco.

Het aanbod van Bynco

Bynco is een online occasion dealer met een groot aanbod. Het maakt niet uit wat voor auto je wil kopen, want door het grote aanbod occasions vind je altijd wel een auto die bij jou past. De auto’s van Bynco hebben één ding gemeen: alle voertuigen zijn van uitstekende kwaliteit. Koop je een auto bij Bynco, dan weet je zeker dat je een goede investering doet waar je vele jaren plezier van hebt.

Een occasion kopen bij Bynco

Om een auto te kopen bij Bynco, kijk je op de website van de dealer om een occasion te vinden die helemaal bij jou past. Om een auto te bestellen, maak je een account aan bij Bynco. Na het bestellen van de occasion, wordt deze zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd. Nu heb je 180 dagen garantie op het voertuig. Is er iets mis met de auto, dan kun je altijd contact opnemen met de online dealer om dit probleem op te lossen.

Proefrit van 14 dagen

Veel mensen vinden het belangrijk om een auto eerst even te testen tijdens een proefrit, voor ze het voertuig daadwerkelijk kopen. Gelukkig is dit bij Bynco ook gewoon mogelijk. Als je een auto bestelt, mag je het voertuig namelijk altijd 14 dagen testen. Vind je de auto toch niet zo fijn rijden, dan bestel je gewoon een andere occasion bij de dealer. Ook deze auto mag je weer 14 dagen testen, tot je de perfecte auto gevonden hebt.

Mok bedrukken is de meest populaire trend op de werkvloer!

Een mok bedrukken. Misschien niet het eerste waar u aan denkt als u aan trends op de werkvloer denkt. Toch is het bij een mok bedrukken gebleken dat door de jaren heen altijd vraag bleef vanuit bedrijven. In deze blog zoom ik daarom ook in op waarom bedrijven kiezen voor een mok bedrukken. Daarnaast zal ik uitleggen hoe u dit in uw bedrijf kan integreren zodat u een graantje mee kunt pikken uit dit succesverhaal. Ten eerste zal ik de unieke voordelen van de mokken benoemen. Daarna zal ik uitleggen waarom het belangrijk is om zorgvuldig de stappen van de goede voorbeelden na te gaan om fiasco’s te voorkomen.

Mok bedrukken: het verhaal achter het succes

Bij een succes is het altijd moeilijk om precies te peilen waar dat succes nou vandaan komt. Bij een mok is het succes te verdelen in twee elementen. Ten eerste is een mok bedrukken goed om iedereen op kantoor deel van het bedrijf te maken. Met een eigen mok voelen mensen zich toch net dat beetje meer op prijs gesteld dan anders. Het tweede element dat waarschijnlijk heeft gezorgd voor het gigantische succes van de mok is de populariteit van koffie. Op vrijwel elk kantoor bieden ze koffie aan en bijna iedereen drink het weleens.

Hoe doe ik mee met deze trend?

Meedoen aan het succes van een mok bedrukken is niet zo makkelijk als u misschien in eerste instantie zou denken. Er is meer nodig dan simpelweg het kopiëren van het concept. Bij mok bedrukken ligt de kracht ook in de connectie met uw bedrijf. Kortom, in een oogopslag moet duidelijk zijn dat uw mokken uw bedrijf representeren.

Draagtas bedrukken, milieubewust!

Sinds 1 januari 2016 moeten wij in Nederland extra geld betalen voor een plastic tasje. Met dit gegeven nemen mensen eerder zelf een plastic tas mee, dan er eentje te kopen. De bijdrage voor een tas is minimaal, maar heel vaak een minimaal bedrag betalen leidt alsnog tot een fors bedrag. Naast het besparen van uw eigen kosten door zelf een tasje mee te nemen, draagt u ook bij aan een beter milieu. Dit is het uiteindelijke doel geweest voor de overheid om de plastic tasjes betaald te maken. Echter, nog steeds ‘vergeten’ mensen vaak een tasje mee te nemen. Hoe kun je ervoor zorgen dat tassen altijd meegenomen worden? Deze casus is nog niet gekraakt, want het antwoord is nog niet gegeven. Echter, zou het personaliseren van een tas misschien erg leuk zijn. Een draagtas bedrukken. Zo heeft u altijd een persoonlijke tas bij u. Misschien helpt dit bij het meebrengen van een tas. Om nou elke dag met een supermarkt tas rond te gaan lopen ligt niet bij iedereen even lekker gok ik zo.

Draagtas bedrukken, voor iedereen!

Indien u een draagtas bedrukken gaat, is het natuurlijk van belang dat u een leuke opdruk krijgt. Een opdruk wat u ertoe zet om deze tas altijd bij u te dragen. Op deze manier hoeft u niet meer naar uw portemonnee te grijpen op het moment dat u een tasje nodig heeft. Daarnaast helpt u ook nog eens het milieu. Een win win situatie dus!

Andere producten bedrukken

Naast het bedrukken van een draagtas kunt u ook hele andere producten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedrukken van uw mok of een powerbank. Dit zou bijvoorbeeld als relatiegeschenk gegeven kunnen worden! Het bedrukken van een product zorgt ervoor dat het product meer persoonlijkheid krijgt. Wel zo leuk om jouw cadeau uniek te maken van de rest!

Mok bedrukken: de manier om uw naamsbekendheid te vergroten

Mokken zijn door de jaren heen uitgegroeid als het symbool van de ochtend op uw werk. Wat is er dan leuker om deze mokken te voorzien van een persoonlijke tint. Met een mok bedrukken kan deze droom werkelijkheid worden. Een Mok bedrukken kan namelijk gemakkelijk online. Bij een mok bedrukken kunt u tegenwoordig ook heel makkelijk symbolen meesturen zodat u een extra unieke twist aan uw mokken kan geven. In deze blog ga ik het hebben over nog meer voordelen van het bedrukken van een mok. Ten slotte zal ik het hebben over hoe u als bedrijf deze investering moet zien.

 

Nog meer redens voor een mok bedrukken?

Zoals eerder over geschreven zijn er verschillende redens voor een mok bedrukken. Een mok bedrukken is beter geschikt voor bedrijven dan u zou denken. Als u een bedrijf heeft dat voor het grootste gedeelte op kantoor werkt is een mok bedrukken de manier om de 9 tot 5 werkdag net wat leuker te maken. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat iedereen van uw bedrijf een persoonlijke mok krijgt. Dit zorgt onder meer dat uw personeel zich meer gewaardeerd voel. Dit leidt natuurlijk weer tot verhoogde werkprestaties.

Wat voor soort investering is het?

Zoals eerder beschreven is een mok bedrukken dus niet alleen maar leuk. Het bedrukken van een mok kan een bedrijf dus ook daadwerkelijk terugverdienen door middel van verhoogde werkprestaties. Achter deze uitspraak zit natuurlijk voor iedere ondernemer een belangrijke vraag:’ gaat de investering zich terugverdienen?’ Op deze vraag is geen simpel antwoord. Voor de eerdergenoemde kantoorbedrijven is deze investering goed terug te verdienen. Echter zijn er ook uitzonderingen. Bedrijven die veel doen aan handarbeid zullen minder snel of niet hun investering terugverdienen. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat deze werknemers voortdurend onderweg of op bouwvallen. Het laatste waar uw personeel dan aan zal denken is of ze hun mok niet vergeten zijn. Bovendien is de kans dat de mokken beschadigen of kapotgaan groot. Kortom, een mok bedrukken kan een ideale investering zijn maar dat moet wel bekeken worden per bedrijf.

Paraplu bedrukken: Waarom en wanneer?

Wanneer u de titel leest zal u natuurlijk niet precies weten waar de tekst over gaat. Maar het is toch echt waar een paraplu bedrukken beschikt tegenwoordig tot onze mogelijkheden. Natuurlijk was dit al enige tijd mogelijk maar sinds de komst van het internet is het alleen maar populairder geworden. In deze blog zal ik uitleggen waarom u een paraplu bedrukken zou willen. Deze redenen zijn namelijk redelijk uiteenlopend. Verder zal ik uitleggen wanneer een paraplu bedrukken gebruikt kan worden. Ook hiervoor zijn namelijk een scala van redenen. Ten slotte zal ik deze investering nog even kort verantwoorden door middel van het resultaat van zo een bedrukking op een paraplu te vergelijken met de prijs.

 

Waarom zou ik een paraplu bedrukken?

De eerste vraag die u jezelf stelt wanneer u de titel leest is: waarom? Waarom zou je een paraplu bedrukken? De eerste reden die ik ga geven om een paraplu te bedrukken is de reclame. Een paraplu bedrukken kan namelijk prima worden gebruikt als een manier om uw bedrijf te promoten. Wanneer u uw personeel standaard voorziet van een paraplu van de zaak zullen ze deze ook gebruiken. Wanneer uw reclame op te paraplu staat maakt uw personeel dus ook reclame van uw bedrijf in hun privéleven. Hierdoor wordt naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot.

 

Wanneer is het handig?

In het vorige kopje is natuurlijk al een deel van deze vraag beantwoord. Een paraplu bedrukken is zeker niet voor alle bedrijven een goede keuze. Voor een bedrijf dat veel aan handarbeid doet is dit namelijk geen goede aanwinst. Een paraplu bedrukken heeft in dit geval simpelweg minder effect. Het personeel zal de paraplu ongetwijfeld tijdens werkuren gebruiken wanneer ze ergens moeten werken waar het regent. Om de reden dat bijvoorbeeld bouwvakkers soms op hoge gebouwen moeten staan waar de wind heel krachtig is wordt de paraplu snel beschadigt. Er zijn gelukkig ook tal van goede voorbeelden om een paraplu te bedrukken. Voor werkgevers die kantoorbanen aanbieden is dit bijvoorbeeld wel een goede investering. Het personeel komt dan droog op hun werk en op klantafspraken. Dit zorgt voor een betere eerste indruk dan wanneer een werknemer zeiknat onderweg naar een klantafspraak wordt.

Rugzakje bedrukken: Waarom en waar zou ik het gebruiken?

Bij een rugzak kopen denk je niet zo snel aan zo een rugzakje bedrukken. Toch is dit een uitstekende manier om overzicht te creëren. Een rugzakje bedrukken is bijvoorbeeld een perfecte uitkomst als u een bootcamp organiseert. Iedereen heeft dan een eigen rugzakje zodat er een mooi groepsgevoel ontstaat. Ook is een rugzakje bedrukken goed voor bedrijven die uit zijn op vergrootte naamsbekendheid. Wanneer personeel de rugzakjes met bedrukking gaan gebruiken is het natuurlijk goede reclame voor uw bedrijf. In deze blog zal ik deze onderwerpen verder uitleggen. Kortom, ik ga u vertellen waarom u een rugzakje zou moeten bedrukken als bedrijf.

 

Een rugzakje bedrukken voor overzicht

Zoals eerder gezegd is een rugzakje bedrukken dus goed voor een bootcamp. Het voorkomt onder meer dat spullen snel kwijtraken. Bovendien voorkom je ook nog eens door middel van namen van collega’s op de rugzakjes te zetten dat de verkeerde spullen meegenomen worden. Ook is een rugzakje bedrukken goed voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Hierdoor groeit het groepsgevoel binnen uw bedrijf en dit heeft weer positieve invloed op uw bedrijf.

 

Een rugzakje bedrukken voor om uw naamsbekendheid te vergroten

Behalve bovenstaande praktische voorbeelden is het bedrukken van een rugzak natuurlijk ook gewoon goede business. Wanneer uw naam op een tas wordt gedrukt neemt de tas een stukje van uw bedrijf overal mee naartoe. Dit geldt natuurlijk alleen als uw personeel de tas meeneemt. Hiervoor dient de tas van goede kwaliteit te zijn. Dit houdt onder meer in dat u dus voor het kopen onderzoek moet doen naar een rugzakje bedrukken. Dit houdt in dat u de gebruikte materialen moet opzoeken om zo een goede conclusie te kunnen trekken. Natuurlijk kunt u eerst een testmodel aanvragen om het product even met eigen ogen te bekijken. Voor een bedrijf is het natuurlijk een investering om een draagtas te laten bedrukken. Daarom moet een bedrijf voordat de investering plaatsvindt afwegen of dit terug te verdienen is. Hierbij speelt de sector een belangrijke rol. Wanneer uw personeel voor klantafspraken vaak naar verre bestemmingen moet is de investering zeker terug te verdienen.